Okulumuz Hakkında

Çumra 125. Yıl Anaokulu
Bardakçı Mah. Mustafa Kemal Cad. No.44 42500 Çumra/KONYA
03324478144
03324478144
https://125yilanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

MİSYON

Yenilikçi çalışkan değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür edip, özür dileyebilen, spor yapan, ne istediğini bilen, tüketen değil, üreten, iç dünyası zengin bireyler yetiştirmek ve okul öncesi eğitimde topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermektedir.

BAŞARILAR

Öğretmen :12
Öğrenci :150
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :465
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :YARIM GÜN

Öğretim Şekli

YARIM GÜN

Ders Başlama ve Bitiş

Yarım gün sabah sınıfları derse başlama saati 07.30 ders bitiş saati 12.30 Yarım gün öğlen sınıfları derse başlama saati 12.30 ders bitiş saati 17.30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

DOĞALGAZ KALORİFERİ

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulun il merkezine uzaklığı 50 km. Okul ilçe merkezinde bulunmaktadır

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bardakçı Mah. Mustafa Kemal Cad. No:44 ÇUMRA/KONYA

Kontenjan Bilgileri

200

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları